top of page
  • Writer's pictureSaartje Baert

Mini-zine: Mijn 7 boek-geboden

Updated: Apr 12, 2023

Mijn grote voorbeeld, Austin Kleon, is gek op MINI-ZINEs maken. Hij creëert ze in alle soorten, vormen en maten. En aangezien hij mijn grote voorbeeld is, doe ik hem na. Simpel. En neen, ik ben niet te beschaamd om dat toe te geven. Ik kom nog niet eens tot aan de man z'n creatieve enkels, dus ja, hij vergeeft mij m'n na-aperij. Zeker weten. Euhm... Sure! (Hij is Amerikaans.)


Ik bokste voor jullie (en voor mezelf) een mini-zine in elkaar waarin ik mijn 7 Boek-geboden (je weet wel, gebaseerd op de stenen tafel van Mozes) in duidelijke taal neerpende. Waarmee moet je, volgens de zeer bescheiden mening van deze blogger, rekening houden wanneer je aan het lezen slaat?


Je vindt mijn persoonlijke 7 geboden hier!


Wil je zelf graag zo'n Mini-zine maken? Gebruik dan deze template.

In een mum van tijd ligt er eentje voor je neus! Beloofd!


152 views

Recent Posts

See All

留言


bottom of page